Turktime

Sıla'dan Ahmet Kural'a gönderme

Oyuncu Ahmet Kural'dan 1,5 ay önce sürpriz şekilde ayrılan şarkıcı Sıla'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımın "eski aşkına yapıldı" şeklinde yorumlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Sıla'dan Ahmet Kural'a gönderme
Haberler / Magazin
12 Mart 2018 Pazartesi 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Magazin dünyasının en sürpriz aşklarından biri olmuştu şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın aşkı… Aşkları kısa sürede öylesine ses getirmişti ki ikili hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları onları trend listesine bile sokmuştu.


İLİŞKİLERİNİ BİTİRMİŞLERDİ
Sıla, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla mutlu bir birlikteliği olduğunu herkese gösteriyordu. Ancak bundan 1,5 ay önce ikilinin ilişkisi başladığı gibi sürpriz bir şekilde sona erdi.


ŞİDDET YÜZÜNDEN BİTTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Taraflar, konuyla ilgili konuşmaktan kaçındı. İlişkinin ise Ahmet Kural'ın Sıla'ya kıskançlıktan kaynaklı şiddet uyguladığı için bittiği iddia edildi. Tüm bu söylentiler ve iddialar tazeliğini korurken Sıla yaptığı sosyal medya paylaşımıyla eski sevgilisi Ahmet Kural'a göndermede bulundu.


''YÜZÜP DE BİLMEYENLERE GELSİN...''

 Instagram esabından Sıla adını taşıyan bir kayık fotoğrafı paylaşan Sıla bu karenin altına yazdığı ''O kayığa binip gitmek öyle zor değil. Yüzüp de bilmeyenlere gelsin. Güzel haftalar'' notuyla evlilik yolunda giden ilişkisini bitirdiği Ahmet Kural'a mesaj verdi.


AHMET'İ UNUTAMADI MI?

Bu paylaşıma gelen yorumlar Sıla'nın Ahmet Kural'a büyük bir taş attığı ve bir şeyler hissetmeye devam ettiği şeklinde yorumlandı.
İşte Sıla'nın o paylaşımı;


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime