Turktime

Şeyma Subaşı ''Ne yapacağını şaşırdı''

Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Subaşı'nın cesur paylaşımı, "Ne yapacağını şaşırdı" yorumlarına neden oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Şeyma Subaşı ''Ne yapacağını şaşırdı''
Haberler / Magazin
14 Aralık 2018 Cuma 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Acun Ilıcalı ile 14 aylık evliliğine geçtiğimiz günlerde son veren Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yı da alıp Miami'nin yolunu tutmuştu. Boşanmanın ardından paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Subaşı'nın rahat tavırları ise takipçilerinin eleştirisine neden olmuştu.


Acun Ilıcalı'yla birlikte olduğu dönemlerde estetik merkezine gitmeyen Şeyma Subaşı, Miami'den dönüşte ayağının tozuyla güzellik merkezine uğradı. Bakım yaptırdığı anları paylaşan Şeyma Subaşı'nın havluyla verdiği poz çok konuşuldu. Ancak Şeyma'nın daha sonraki paylaşımı takipçilerini daha daşaşırttı.



"BOŞANDIKTAN SONRA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

Giyinme odasında üzerinde sadece kürkünün olduğu anlaşılan Şeyma'ya takipçileri "Boşandıktan sonra ne yapacağını şaşırdı" yorumlarını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime