Turktime

Sen Anlat Karadeniz, kaldığı yerden devam ediyor

Uzun bir aradan sonra yeni bölümleriyle ekranlara dönen Sen Anlat Karadeniz, dün akşam Çocuklar Duymasın'ı geçerek reyting sıralamasında birinci oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Sen Anlat Karadeniz, kaldığı yerden devam ediyor
Haberler / Medya
20 Eylül 2018 Perşembe 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dİzi, aynı saatler yayınlanan Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın'ın geçerek birinci oldu.

Sen Anlat Karadeniz, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yeni sezonda da reyting sıralamasında birinci oldu. Diziyi Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın takip etti.

Yeni sezonun ilk bölümünü ekrana taşıyan Sen Anlat Karadeniz Tahir'in içinde bulunduğu zor durumdan kurtulacağını gösterirken Nefes'le birlikte aldığı kararlar diziye damga vurdu. Suçsuzluğunun kanıtlanmasının ardından cezaevinden çıkan Havuç, Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümünde kız isteme merasimine katıldı. Annesini arayan Rüya'nın sonuca oldukça yaklaştığı Nefes Nefese dizisinde ise beklenmedik gelişmelere yaşandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime