Turktime

Şehit annesinin bir isteği var

Afrin'de şehit olan Ömer Bilal Akpınar'ın annesi Ülkü Akpınar, "Üzülmüyorum, kafirler de sevinmesin. Türk milleti de çaba göstersin bu vatan için." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Şehit annesinin bir isteği var
Haberler / Güncel
13 Şubat 2018 Salı 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın annesi Ülkü Akpınar, "Üzülmüyorum, kafirler de sevinmesin. 'Anası ağlıyor' demesin. Gayet kafam dik, gökyüzünde elhamdülillah. Türk milleti de çaba göstersin bu vatan için. Bir Ömer ölür, bin Ömerler gelir. Allah'a hamd ediyorum. Herkes üzerine düşen vazifeyi yapsın" dedi.

MİLLETTEN BİR İSTEĞİ VAR

"Bu vatan bizim. Dili, dini, mezhebi, ırkı ne olursa olsun herkes bu vatanda yaşıyorsa, vatanına sahip çıksın. Türk milleti de çaba göstersin bu vatan için" diyen Akpınar, "Evladımla gurur duyuyorum elhamdülillah. Üzülmüyorum, kafirler de sevinmesin. 'Anası ağlıyor demesin.' Gayet kafam dik, gökyüzünde elhamdülillah." ifadesini kullandı.

KUR'AN OKUDU DUA ETTİ

Şehidin, Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki mezarına gelen annesi Ülkü, eşi Hafize Nur, kardeşi Beyza, dedesi Ahmet Göngör, dua etti. Dede Göngör, şehidin mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu.

"BİR ÖMER ÖLÜR, BİN ÖMERLER GELİR"

Anne Ülkü Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluyla gurur duyduğunu ve herkesin vatanına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Üzülmediğini vurgulayan anne Akpınar, "Vatan, millet, bayrak sağ olsun. Kalbimden geçeni dilimden söylüyorum. Türk milleti de çaba göstersin bu vatan için. Bir Ömer ölür, bin Ömerler gelir. Allah'a hamd ediyorum. Herkes üzerine düşen vazifeyi yapsın." diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime