Turktime

Seda Sayan'dan bir skandal paylaşım daha

Kendi adıyla yaptığı programda skandal sözlere imza atan Seda Sayan bugün de Instagram hesabından Mehmet Yüzüak'tan alıntı yaptığı paylaşımla tepki çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Seda Sayan'dan bir skandal paylaşım daha
Haberler / Magazin
8 Mart 2018 Perşembe 17:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konuğu Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" dedi. İnşaat işçileri sendikasından yanıt gecikmediği gibi sosyal medyada ayağa kalkmıştı.

"PROGRAM KALDIRILSIN"

İnşaat işçileri sendikası,Seda Sayan'a şarlatan derken pek çok sosyal medya kullanıcısı da Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK)programın kaldırılması için çağrıda bulundu.

Seda Sayan, geçen gün programında "Sperm bankası da neymiş, ne inşaat işçileri var" sözlerine tepki gösteren İnşaat İşçileri Sendikası'na karşılık olarak açıklamada bulundu. Seda Sayan, "Ben inşaat işçisi bir babanın kızıyım. Yanlış anlaşıldım" dedi.

''KADIN SİZİ ONORE ETTİ''

Seda Sayan bugün de Instagram hesabından Mehmet Yüzüak'tan alıntı yaptığı paylaşımda, ''Yahu kadın sizi onore etti onore.. 'Aslanlar gibi' dedi. 'Babayiğitler var' dedi. Siz @sedasayan a teşekkür edin….'' notu dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime