Turktime

Samet Aybaba'dan yeni teknik direktör ve Semih Kılıçsoy açıklaması

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy'un yeni sezonda da takımda kalacağını söyledi. Genç futbolcu için Aybaba, "Semih seneye bizde, oynayacak. Daha gelişecek." dedi. Aybaba, yeni teknik direktör için de çalışmaların devam ettiğini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Samet Aybaba'dan yeni teknik direktör ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Haberler / Spor
27 Nisan 2024 Cumartesi 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ta futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba, Asist Analiz'e gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"SEMİH SENEYE BİZDE"

Aybaba, Semih Kılıçsoy'un yeni sezonda da siyah-beyazlı takımda forma giymeye devam edeceğini söyledi.

Semih Kılıçsoy'la ilgili Aybaba, "Birinci maçtan sonra menajerini çağırdım. Sonrasında anlaştık. Semih 3 hafta içinde 5 tane gol attı ve yükseldi. Çok iyi bir anlaşma oldu her iki taraf için de. Semih seneye bizde, oynayacak. Daha gelişecek. Bir oyuncu 1 sezon oynamadan Avrupa'ya gidiyor, 1 hafta sonra ayrılmak istiyor. 30 milyon eurodan daha fazlasını düşünüyoruz. 30 milyon euroya vermeyiz. Gelecek sezon böyle oynarsa buraları zorlar." dedi.

"KOLAY BİR İŞ DEĞİL"

Fernando Santos'la yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'nin takımın başında olacağını açıklamıştı.

Yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini söyleyen Samet Aybaba, "Serdar hocayla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Yerli ve yabancı antrenörlere bakıyoruz. Sergen Yalçın listemizde, doğal aday. Kolay bir iş değil. Beşiktaş 3. sezondur başarısız gidiyor. Bunu ayağa kaldırması lazım." açıklamasında bulundu.

"CENK TOSUN'LA GÖRÜŞÜYORUZ"

Siyah-beyazlı takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cenk Tosun içinse Samet Aybaba, "Cenk Tosun'la görüşüyoruz. Performansa bağlı şeyler. Neyi daha iyi planlayabiliriz diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÇIKAR OYNARIZ"

Süper Lig'de bugün oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili soruya ise Samet Aybaba şu yanıtı verdi, "Kadroları çok geniş, tercihleri çok fazla. Bizi kimin şampiyon olduğu ilgilendirmiyor, çıkar oynarız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime