Turktime

Pilot kokpitte uyuyakaldı

Çin Havayolları'na ait yolcu uçağının pilotu, uçuş esnasında uyurken görüntülendi. Yardımcı pilot tarafından çekilen görüntüde, pilotun uyuduğu görülürken, havayolu şirketi yolcuların can güvenliğini tehlikeye attıkları için 2 pilota da ceza verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Pilot kokpitte uyuyakaldı
Haberler / Dünya
22 Şubat 2019 Cuma 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çin Havayolları'nın tecrübeli pilotu Weng Jiaqi, uçuş sırasında pilot kabininde uyurken görüntülendi. Yardımcı pilotun kaydettiği görüntüyü izleyen havayolu şirketi, uçuş güvenliğini ihlal ettikleri gerekçesiyle iki pilotu da cezalandırdı. Pilotun uykulu hali, havayolu çalışanlarının uzun çalışma saatlerini protesto etmek için 7 günlük grev yapmalarını hatırlattı.

PİLOTLAR CEZA ALDI

Çin Havayolları'na ait yolcu uçağının pilotu Weng Jiaqi, uçuş sırasında uyurken görüntülenmesi ülkede çok konuşuldu. Yardımcı pilot tarafından çekilen görüntü sonrası havayolu şirketi inceleme başlattı. 20 yıllık pilotun bu şekilde bir harekette bulunmasını kabul etmeyen şirket, yolcuların güvenliğini tehlikeye atması gerekçesiyle 2 pilotu da cezalandırdı.
Havayolu şirketi yaptığı açıklamada, yardımcı pilotun videoyu çekmek yerine pilotu uyarması gerektiğini savundu.



7 GÜNLÜK GREVİ ANIMSATTI

Aynı zamanda önemli bir pilot ve uçuş eğitmeni olarak yıllardır eğitim verdiği öğrenilen pilotun bu görüntüsü, havayolu çalışanlarının uzun çalışma saatlerini protesto ettiği 7 günlük grevi hatırlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime