Turktime

Ozan Kabak Galatasaray tarihine geçecek

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Manchester United temsilcileri ile Ozan Kabak için masaya oturduğu iddia edildi. İngiliz basını United ve Arsenal'ın istediği Ozan Kabak için konuşulan bonservis bedelinin 20 milyon Pound olduğunu yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Ozan Kabak Galatasaray tarihine geçecek
Haberler / Spor
13 Aralık 2018 Perşembe 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kendisine ağır eleştirilerin yapılmasının beklendiği dünkü divan toplantısına katılmadı. Cengiz, Manchester City’nin daveti üzerine dün sabah İngiltere’ye gitti. Cengiz, İngiltere’de Manchester City ile işbirliği toplantısına katıldı.
İngiliz kulübü ile yapılan görüşmelere sonraki süreçte teknik ekibin de katılmasının planlandığı öğrenildi. İngiliz devi ile yapılacak iş birliğinin son detayları görüşüldü.

MANCHESTER UNITED VE ARSENAL YARIŞIYOR

Bütün bunlar yaşanırken ortaya çok çarpıcı bir iddia atıldı. İngiliz basınında Sarı-Kırmızılı ekibin 18 yaşındaki stoperi Ozan Kabak için Manchester United ve Arsenal’in yarışta olduğu belirtildi. Hatta City’le görüşen Başkan Cengiz’in daha sonra Manchester United temsilcileriyle buluştuğu ve Ozan Kabak için pazarlık yapıldığı belirtildi.

20 MİLYON POUND MASADA

Ada basınındaki haberlere göre; masada konuşulan bonservis bedeli 20 milyon pound civarındaydı. Bu transferde 20 milyon pound bonservis bedeli alınması halinde Galatasaray, 2 forvet ve ihtiyaç duyulan diğer mevkiler için rahatlıkla takviye yapabilecek. Yani bir anlamda 18 yaşındaki genç savunmacı, Sarı-Kırmızılı ekibi büyük bir maddi yükten kurtaracak.

(Akşam)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime