Turktime

Nilperi Şahinkaya, yeni rolüyle şaşırttı

BluTV'nin başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in paylaştığı vampir dizisi 'Yaşamayanlar'da rol alan Nilperi Şahinkaya, her bölüm farklı bir perukla çıkarak izleyenleri şaşırttı.
ABONE OL
Abone Ol
Nilperi Şahinkaya, yeni rolüyle şaşırttı
Haberler / Magazin
17 Eylül 2018 Pazartesi 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dizide Dmitry'e (Kerem Bürsin) büyük bir aşk besleyen vampir Melisa karakterine hayat veren genç oyuncu Nilperi Şahinkaya, performansıyla beğeni toplarken Melisa'nın her bölüm farklı bir perukla izleyici karşına çıkması dikkatleri üzerine çekti.

nilperi

Bir sahnede pembe saçlı olarak gördüğümüz Melisa'nın sonraki sahnede gri saçlı olarak yer alması genç oyuncunun karakterine olan merakı artırdı. Dizide her bölüm farklı saç rengi ve tarzıyla izleyiciyle buluşan Şahinkaya, "Her kadının içinde bir sürü kadın vardır" düşüncesinden yola çıkarak karakteri yarattıklarını söyledi. "Melisa uçuk bir kadın, yaratılan imaj sayesinde uçuk tarafını ön plana taşıdık. Peruklar ve abartılı makyajlarla oynamak beni daha cesur hissettirdi" sözleriyle Melisa'yı özetleyen Şahinkaya için toplam dört farklı peruk hazırlandı.

nilperi-3

Alphan Eşeli'nin hikayesi ile proje tasarımına imza attığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu 'Yaşamayanlar'ın yeni bölümü 20 Eylül Perşembe saat 19:00'da BluTV'de! 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime