Turktime

Muhalefetin yemin törenindeki tepkisine Erdoğan'dan sert eleştiri

CHP'li ve HDP'li vekillerin TBMM'deki yemin töreni sırasındaki hareketlerini değerlendiren Başkan Erdoğan, " Hiç umurumda değil. Bana göre o da yine kendilerine fatura ettikleri bir harekettir." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Muhalefetin yemin törenindeki tepkisine Erdoğan'dan sert eleştiri
Haberler / Siyaset
11 Temmuz 2018 Çarşamba 18:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'li ve HDP'li vekillerin TBMM'deki yemin töreni sırasındaki hareketlerini değerlendiren Başkan Erdoğan, "Hiç umurumda değil. Bana göre o da yine kendilerine fatura ettikleri bir harekettir" ifadelerini kullandı.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"HİÇ UMURUMDA DEĞİL"

Muhalefetin bu tür yaklaşımları kendilerine zarar verir. Bize hiçbir zarar vermez. Bunların hepsi milletin gözü önünde oluyor. Gizli saklı değil. Örneğin İstiklal marşı okunacağı anda bile birilerinin kaşına gözüne bakarak ayağa kalkanlar milletin gözünden kaçmadı. İstiklal Marşı bu milletin marşıdır belli bir grubun marşı değildir. Cumhurbaşkanı içeri girerken ayağa kalkmış kalkmamış hiç umurumda değil. O da yine kendilerine fatura ettikleri bana göre bir harekettir. Tayyip Erdoğan cumhurun başkanı olarak oraya inmiştir ve 26 milyon 334 bin kişinin oyunu almış bir Cumhurbaşkanı var. Kabul edersin etmezsin, bu 26 milyon 334 bin kişiye saygısızlıktır. Onun için de yine benim bir hocamın ifadesiydi. Nefisini bil, kendini bil, haddini bil derler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime