Turktime

Maltepe’de caz ve tango dolu gece

Maltepe Belediyesi caz ve tango meraklılarına unutulmaz bir gece yaşattı.
ABONE OL
Abone Ol
Maltepe’de caz ve tango dolu gece
Haberler / Kültür
8 Aralık 2018 Cumartesi 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DHA'da yer alan habere göre;  Maltepe Belediyesi caz ve tango meraklılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Caz müziği sanatçısı Dolunay Obruk’un verdiği konser Maltepeli müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde caz müziği sanatçı ve bestecisi Dolunay Obruk, caz ve tango müzik meraklılarına benzersiz tınılar ve renkli sahne performansı ile keyifli bir konser verdi. Obruk’un caz şarkılarına çoklu ritimler ve doğaçlamalar eşlik etti.

Maltepe Belediyesi’nin Aralık ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser, Maltepeli müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

‘KATİBİM’ ŞARKISINA CAZ TINILARI

Kendine has caz tınılarını eklediği ‘Katibim’ ve ‘Üsküdar’a Giderken’ gibi İstanbul şarkıları ile dinleyenlere keyifli anlar yaşatan Dolunay Obruk, müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Tango eserlerine de konserinde yer veren Obruk,  Necdet Koyutürk’ün yazdığı  ‘Papatya Gibisin’i de seslendirerek dinleyicileri 1950’li yıllara uzanan bir müzik yolculuğuna çıkardı. Öte yandan Obruk’un söz ve müzikleri kendisine ait eserleri de dinleyicilerin beğenisini topladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime