Turktime

MHP'nin seçim sloganı belli oldu

Türkiye, 24 Haziran’daki erken seçime odaklanırken, partiler seçim propagandasına ilişkin çalışmalarına hız verdi. MHP'de yaptığı çalışmalar sonucu sloganını AK Parti ile yaptığı 'Cumhur İttifakı' üzerine geliştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
MHP'nin seçim sloganı belli oldu
Haberler / Güncel
25 Nisan 2018 Çarşamba 07:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın aktardığına göre MHP, erken seçimde kullanacağı sloganları, seçim beyannamesi ve mitinglere ilişkin çalışmalarını olgunlaştırıyor.

Buna göre AK Parti ile yapılacak ittifak için, 'Cumhur İttifakı, milletin aklı' sloganı geliştirildi.MHP’nin erken seçim beyanamesi de önceki seçim beyannamelerinden farklı olarak detaylı olmayacak. 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve devletin yeniden yapılanmasına beyannamede öncelik verilecek. 

Beyannamede, temel vurgu, '2023 Türkiyesi'ne yönelik olacak. 'Güvenlik' başlığı ise ikinci sırada yer alıyor. Eğitim ve sağlığın da yer alacağı beyannamede, kadın ve gençlere yönelik projeler öne çıkarılacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 25 Nisan 2018 Çarşamba 10:51
80 milyon ile dalga geciyor,Egitim,saglik ve güvenlikte dip yapmis bir iktidar ile ittifak yap.. Genc issizlik oranini %20 lere cikaran parti ile milli mücadele veriyorum diye meydanlara cik.. Hangi yüzle. Bu mudur milliyetcilik. vah MHP vah. Daha ne söylenebilir ki.? oslo pazarligi mi.. dolmabahce tutanaklari mi.. Habur rezaleti mi.. Sivan perver ile megri megri mi.. TC Baskentinde Kürdistan bayragi mi..isgal edilen 18 Ege adasi mi.. Reza zarrap rezaleti mi.. MHP kendine yakisani yapiyor.
 Misafir
 25 Nisan 2018 Çarşamba 08:03
bence en tutarlı slogan "Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime. Titrerim mücrim gibi baktıkca istikbalime" olurdu.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime