Turktime

Kızgın köylüler, intikam için 300 timsahı öldürdü

Endonezya'nın Batı Papua eyaletindeki Sorong bölgesinde yaşayan köylüler, bir timsah çiftliğinde bulunan yaklaşık 300 timsahı katletti.
ABONE OL
Abone Ol
Kızgın köylüler, intikam için 300 timsahı öldürdü
Haberler / Dünya
16 Temmuz 2018 Pazartesi 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

48 yaşındaki bir erkek, hayvanlarına ot toplamak için bir timsah çifliği içindeki etrafı çevrili alana girdi.

Timsah saldırısında hayatını kaybeden erkeğin cenaze töreninin ardından adamın yakınları ve yüzlerce kişi çiftliğin yerleşim birimlerine yakın olmasına öfkelenerek bölgedeki karakola yürüdü. 

Çiftlik sahibinin tazminat ödemesini isteyen öfkeli kalabalık hızını alamayınca ellerinde palalar ve sopalarla timsah çiftliğine saldırdı. Bazıları yavru 292 timsah kalabalık tarafından katledildi.

Polisin sayıca üstün kalabalaığı engellemekte yetersiz kaldığı açıklandı. Polis yetkilileri kalabalıktan bazı kişilere suçlamalar yöneltilebileceğini belirterek tanıkların ifadesine başvurulduğunu belirtti.

Dünya Koruma Derneği'nin Endonezya şubesinin yöneticilerinden Dwi Nugroho Adhiasto "Çiftlik sahipleri etrafta sağlam çitler olduğundan emin olmalı ve etrafa insanları uyarmak için tabelalar ve güvenlik kameraları koyarak güvenliği sıkılaştırmalı" diye konuştu.

Borneo'da mart ayında yetkililer bir palmiye plantasyonu çalışanını yiyen 6 metrelik timsahı vurup öldürmüştü. 2 yıl önce ise ülkenin doğusundaki popüler dalış noktası Raja Ampat adalarında bir Rus turist timsah saldırısında hayatını kaybetmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime