Turktime

Kılıçdaroğlu: Güzel şeyler olacak

Kılıçdaroğlu, Akşener'in 'ortak adaylık' açıklamasına yönelik olarak, "Ankara'da da, İstanbul'da da, Adana'da da, Mersin'de de her yerde güzel şeyler olacak. Demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz ve demokrasiyi kazandıracağız, herkes mutlu olsun, güzel şeyler olacak" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu: Güzel şeyler olacak
Haberler / Siyaset
1 Aralık 2018 Cumartesi 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'ortak adaylık' açıklamasına yönelik olarak, "Ankara'da da, İstanbul'da da, Adana'da da, Mersin'de de her yerde güzel şeyler olacak. Demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz ve demokrasiyi kazandıracağız, herkes mutlu olsun, güzel şeyler olacak" ifadelerini kullandı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi Prof.Dr. Mehmet Haberal Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

'DEMOKRASİYİ YEREL BU TOPLUMA GÖSTERECEĞİZ'

Kendisine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Ankara'daki seçmenin ağırlığı sağ dediğimiz seçmen kitlesi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir oyu var fakat onun üzerine eklenmiyor. Ankara'ya hem Cumhuriyet Halk Partili seçmenin razı olabileceği, hem de sağ seçmen kitlesinin razı olabileceği bir kişi, iki partinin ortak adayı da olabilir" açıklaması sorulan Kılıçdaroğlu, "Ankara'da da, İstanbul'da da, Adana'da da, Mersin'de de her yerde güzel şeyler olacak. Bütün vatandaşların bunu bilmesini isterim. Demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz ve demokrasiyi kazandıracağız ve güçlendireceğiz" şeklinde yanıt verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime