Turktime

Kanal D'nin iddialı yapımı final kararı aldı

Büyük isimleri kadrosunda barındıran Kanal D'nin iddialı bir yapımı daha reyting savaşında yenik düştü. Sevilen dizi final dahi yapamadan yıldırım hızıyla ekrandan çekildi.
ABONE OL
Abone Ol
Kanal D'nin iddialı yapımı final kararı aldı
Haberler / Medya
23 Mart 2018 Cuma 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çağan Irmak imzalı Gülizar, Kanal D ekranlarında reyting savaşına dayanamadı ve final yapmadan bitti. Sezona iddialı yapımlarla başlayan Kanal D, beklediği reytingleri alamayınca dizilerini bir bir yayından kaldırmaya başladı. Öyle ki artık fişi çekilen dizilere final bile yaptırılmıyor. Bunun son örneğini 'Gülizar' dizisinde gördük.

ÖNEMLİ İSİMLER YER ALIYORDU

Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide başrollerde Farah Zeynep Abdullah, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş yer alıyordu. 

FİNAL YAPMA HAKKI BİLE TANINMADI

Cumartesi günleri ekrana gelen dizi, bu hafta final bölümüyle ekrana gelecekti. Ancak yayın akışında yer almaması 'Final yaptırılmadan yayında kaldırıldı' yorumlarına neden oldu. 

GÜLİZAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Gülizar (25) İzmir'in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan'la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır. Suzan, Şerif'in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif'in gözü Gülizar'dadır. Suzan'dan Gülizar'ı pavyona getirmesini ister. Gülizar'ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey'dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar'ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel'in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat'ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat'a duyduğu aşkla sarsılacaktır. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime