Turktime

KPSS giriş yerleri belli oldu

KPSS 2018 lisans 1, 2 ve 3. oturum sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.
ABONE OL
Abone Ol
KPSS giriş yerleri belli oldu
Haberler / Güncel
18 Temmuz 2018 Çarşamba 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2018- KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 1, 2 ve 3. oturum sınav giriş belgeleri açıklandı. 28 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan KPSS alan bilgisi sınav yerleri https://ais.osym.gov.tradresinden öğrenilecek.

ALAN BİLGİSİ SINAVLARI 28 TEMMUZ'DA YAPILACAK

KPSS'nin üç oturumuna ait sınava giriş belgesi, ÖSYM tarafından açıklandı. Konuyla ilgili açıklama ÖSYM'nin resmi Twitter ve web sayfası üzerinden yapıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre,

28 Temmuz'da uygulanacak KPSS Alan Bilgisi Sınavları Birinci Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), KPSS Alan Bilgisi Sınavları İkinci Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 29 Temmuz'daki KPSS Alan Bilgisi Sınavları Üçüncü Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava giriş belgeleri açıklandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgesine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilir.

ALAN BİLGİSİ SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) için adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) için adaylar saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) için adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime