Turktime

İstanbul'da fast food rezaleti

Mağdur Aylin Ulu'nun eşiyle birlikte gittiği İstanbul'daki ünlü fast food zincirinde yediği hamburger hayatını kabusa çevirdi. Yediği hamburger etinin içinden kurtçuk çıkan 6 aylık hamile kadın, yaşadığı olay sonrasında ünlü markaya 30 bin TL'lik tazminat davası açtı.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul'da fast food rezaleti
Haberler / Güncel
18 Kasım 2018 Pazar 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükçekmece'de 29 Haziran 2017'de altı aylık hamile olan Aylin Ulu, eşi Aydın Ulu ile birlikte hamburger yemek için ünlü bir fast food zincirinin restoranına gitti.

HAMBURGERİN YARISINA GELİNCE FARK ETTİ

Siparişlerini alan Ulu çifti başına geleceklerden habersiz hamburgerini yemeye başladı. 6 aylık hamile olan Aylin Ulu hamburgerinin yarısına gelmişken yiyeceğinin içinde bir şey fark etti. Yediği hamburgerin içinde hamburgerin etinin içine gömülü kurtçuğu görünce şaşkına dönen genç kadın soluğu eşinin yardımıyla lavaboda aldı. 6 aylık hamile olan Aylin Ulu uzun süre kendine gelemedi. Olayın şokunu atlatan çift Alo 174 Gıda hattını ve İl Sağlık Müdürlüğü'nü arayarak ihbarda bulundu.

KURT ÇIKTI TEPKİSİNE ‘MAİL ATTIM’ YANITI

Yaşadıkları olayı restoran yetkilisine de bildiren çiftin iddiasına göre, yetkililer durumu genel merkeze mail atarak bildirdiklerini söylediler.

HAMBURGERLE BİRLİKTE AYRILDILAR

Sözcü gazetesinden Şeyma Ulusoy'un haberine göre, şube çalışanları ise kurtçuk çıkan hamburgeri almak isteyince çalışanlar ve Aylin Ulu'nun eşi Aydın Ulu arasında sözlü tartışma yaşandı. Aydın Ulu'nun restoran yetkililerinden tutanak tutmalarını isteğini ise kabul etmeyen yetkili kişi diğer müşterilerin rahatsız olmaması için restorandan çıkmalarını istedi. Talihsiz karı koca çözüm bulamayacaklarını anlayınca tek taraflı olarak tutanağı imzaladıktan sonra hamburgeri yanlarına alarak ayrıldılar.

“HİJYENİK KOŞULLARA UYGUN”

Aylin Ulu’nun Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunması üzerine savcılık ‘Bozulmuş veya değiştirilmiş gıda veya ilaç ticareti’ suçundan soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma ile Büyükçekmece İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ünlü hamburger şubesinde denetleme yaptı. Yapılan denetleme sonunda söz konusu şirketin asgari teknik ve hijyenik koşullara uygun olduğu ve gıda ürünlerinden alınan numunelerde yabancı madde içermediği tespit edildi. Savcılık da bu rapor doğrultusunda başlatılan soruşturmaya takipsizlik verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime