Turktime

İnce: Erdoğan kaçak güreşiyor

İstanbul'un Beykoz İlçesi'nde vatandaşlara seslenen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek, "Rakibim kaçak güreşiyor" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İnce: Erdoğan kaçak güreşiyor
Haberler / Siyaset
16 Haziran 2018 Cumartesi 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 
Muharrem İnce 'nin konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Erdoğan kaçak güreşiyor. Gel bir televizyon programına çıkalım. Söz veriyorum fazla sıkıştırmayacağım. Diploma sormayacağım.

Erdoğan öğretmenlere polislere 3600 vereceksen KHK çıkar ver. Veremez çünkü yalan söylüyor. Meydanlara çıkıyorum diyorum ki elinizdeki telefonlar 2020'den sonra kullanılmayacak.

Uzay turizmi başlayacak diyorum, geleceği anlatıyorum. Doktora programıyla yurtdışına göndereceğiz diyorum gençlere. Bizim rakip meydanlara geldi kıraathane açacağım dedi. Bedava kek vereceğim diyor. Gündüz bedava keki verdin. Akşam ne olacak? Acaba kıraathaneleri yandaşa mı verecek? Önce kek var dedi. Daha sonra simit de var dedi. Eskişehir'e gidince tatar böreği de var dedi. Yakında arnavut ciğeri, sarma da koyacak.

Bir parti iktidar olunca o partinin makbul insanları oluyor. Diğerleri kendini dışlanmış hissediyor. O zaman da makbul insanlar değişiyor. Bu sefer diğerleri kendilerini dışlanmış hissediyor. Bunu kökünden çözeceğiz. 981 milyonun hepsi makbul insan olacak. Ayrımcılık yok.

Milleti dinden soğuttular mı? Müslümanlığa en büyük zararı bunlar verdi mi? Sahte belge düzenlediler mi? Bunların hepsini yaptılar. Dinimize en büyük zararı bunlar verdi. Mantıkları belli; 'haram helal ver Allah'ım garip kulun yer allahım'

Kilosu 4500 liralık beyaz çay içiyor. O artık sizden biri değil. Kentsel dönüşüm diyordu artık sizi unuttu. Beykoz 'un imar, tapu sorunu var.  

Erdoğan artık 'Beyaz Türk', saraylı. Bana gariban diyor. Ben gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun?

Türkiye, kredi değerlendirme kuruluşlarından iyi not alınca Erdoğan 'ben aldım' diyor. Kötü not alınca da 'bunlar dış mihrak' diyor.

Bunların kafası basmaz diyor, seni gelen kandırdı, giden kandırdı. Seni ilkokul mezunu FETÖ kandırdı.

Kimsesiz çocukları 18 yaşını doldurduklarında devlet kadrosuna alacağım, o çocukları sokağa bırakmayacağım. Türkiye olarak 3-5 bin çocuğa bakamayacaksak yazıklar olsun bize.

Allahın izniyle cumhurbaşkanı olduğumda o çocuklar 18 yaşını doldurduğunda hemen devlet kadrolarına alacağım.

23'ünde büyük İstanbul provası. Maltepe'de saat birde. Peki ben demiştim ki iki milyon olacak. Onu değiştirdik. Beş milyon beş. Maltepe mitingi için herkes 3 kişiyi ikna edecek. Bana söz verin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime