Turktime

HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay: Cesaret ve kararlılıkla kongremize gidiyoruz

Hakkında gözaltı kararı çıkarılan HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, HDK bileşenlerine yönelik gözaltıları kınayan bir yazılı açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay: Cesaret ve kararlılıkla kongremize gidiyoruz
Haberler / Siyaset
9 Şubat 2018 Cuma 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Gözaltı kararları siyasidir" diyen Kemalbay, "Umutla, cesaretle, kararlılıkla kongremize (HDP 3. Olağan Büyük Kongresi) gidiyoruz" ifadelerini kullandı:

Türkiye ve dünya kamuoyu, kongremizin nasıl engellenmeye ve sağlıksız bir biçimde yapılmaya zorlandığını an be an izliyor. Şu çok açık ki, yöneticilerimiz, üyelerimiz, bileşen partilerimiz, ittifaklarımız, kurum ve kuruluşlarımız Türkiye’nin demokrasi ve barış güçleri, demokratik siyasetin önemli bir parçası ve dinamiği olan HDP’yi sahipsiz bırakmayacaktır. "

Baskılar, gözaltılar, tutuklamalar ne kongremizi yapmamızı ne de demokrasi ve barış mücadelemizi engelleyemez. 11 Şubat Pazar günü umutla, kararlılıkla ve cesaretle bir araya geleceğiz; halaylarımız, horonlarımız ve zılgıtlarımızla kongremizi yapacağız. Demokratik siyaset konusundaki kararlı tutumumuzu hep birlikte sürdüreceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime