Turktime

Gülşen: Aynı sahnede olmak büyük onur

Gülşen, yeni projesinin tanıtımını yapan eşi Ozan Çolakoğlu’nae övgüler yağdırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Gülşen: Aynı sahnede olmak büyük onur
Haberler / Magazin
9 Şubat 2018 Cuma 08:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ozan Çolakoğlu Orkestrası, Jolly Joker Vadistanbul’da görkemli bir konsere imza attı. Çolakoğlu, yeni projesi kapsamında ekibini ilk kez görücüye çıkardı. Dostlarının destek verdiği prodüktör, eşi Gülşen, Edis ve Yıldız Tilbe’yle sahne aldı. Aranjör, birlikte çalıştığı Tarkan, Ajda Pekkan ve Demet Akalın gibi sanatçıların parçalarını düzenleyerek oluşturduğu repertuvarıyla 2.5 saat konuklarını coşturdu. 

Göğüs dekolteli siyah elbisesiyle meraklı bakışları üzerinde toplayan Gülşen, eşine övgüler yağdırdı. “Sen her şeyinle harikasın Ozan” diye bağıran şarkıcı, “Böyle bir müzik adamıyla aynı sahnede olmak büyük onur” şeklinde konuştu. ‘Her şey aşktan’ yazan dövmesiyle dikkat çeken Gülşen, fit olmasını bütün gün oğlu Azur’un peşinden koşmasına bağladı ve ekledi: “Daha dün doğmuştu, zaman ne kadar çabuk geçti!” 

Geçtiğimiz günlerde yıllardır küs olduğu Sezen Aksu’yla barışan Yıldız Tilbe, muhabirlerin “Düet sürprizi gelir mi?” sorusuna, “Herkes istiyor ama önemli olan Sezen’in ne dediği” yanıtını verdi. 

(milliyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime