Turktime

G.Saray'ın genç yıldızına İtalyan talip

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ü İtalyan devi Lazio'nun izlediğini açıkladı. Di Caprio'ya göre Roma'nın da istediği Yunus için Lazio bir adım önde...
ABONE OL
Abone Ol
G.Saray'ın genç yıldızına İtalyan talip
Haberler / Spor
14 Aralık 2018 Cuma 18:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, Lazio'nın Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün'ü 1 yıldır yakından takip ettiğini söyledi.

Radyospor'a konuşan Di Caprio, "Roma kentinin diğer kulübü olan AS Roma da onunla ilgileniyor. Roma'nın Yunus Akgün'le ilgili bir niyeti var ancak Lazio bu transferde bir adım önde. Lazio bu transferi bitirmek için çaba gösteriyor. Galatasaray ile temasta bulundu. Lazio'nun herhangi bir müzakere içinde olduğunu söylenemez. Lazio'lu yetkililer, Galatasaray ile Yunus Akgün'ün çıkışına nasıl bakıyor diye görüşme halinde.

Yunus Akgün

İKİNCİ CENGİZ ÜNDER

Bunun bir pazarlık olduğunu söyleyemeyiz. Bu oyuncu düşük bir fiyata Lazio'ya transfer olur da diyemiyoruz. Sadece Lazio değil, Roma da Yunus Akgün ile ilgileniyor. Roma tarafından Yunus'un ikinci bir Cengiz Ünder olabileceği düşünülüyor" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime