Turktime

Everton yine Beşiktaş'ın kapısında

Devre arasında Cenk Tosun'u kadrosuna katan Everton, şimdide sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup'a göz dikti.
ABONE OL
Abone Ol
Everton yine Beşiktaş'ın  kapısında
Haberler / Spor
23 Mart 2018 Cuma 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Oğuzhan Özyakup'a Cenk Tosun'un da formasını giydiği Everton talip oldu.

Cenk Tosun'un Forma Giydiği Everton, Oğuzhan Özyakup'a Talip Oldu, System.String[]

Beşiktaş'la sözleşme yenilip yenilemeyeceği belirsizliğini koruyan Oğuzhan Özyakup'a Cenk Tosun'un da formasını giydiği Everton'ın talip olduğu iddia edildi.
Ada basınından The Sun'ın okuyucularıyla paylaştığı habere göre Merseyside ekibi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu gündemine aldı.


ÖNCELİK WİLSHERE

Haberde öncelikli olarak Arsenal'ın yıldız orta sahası Jack Wilshere'ı transfer etmek istediği belirtilen Everton'ın tıpkı Oğuzhan gibi kontratı bu yaz bitecek oyuncuyu alamaması durumunda milli futbolcuya yöneleceği belirtildi.
Öte yandan Everton gözlemcilerinin de Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki maçlarına sık sık gelerek Oğuzhan'ın performansını yakından takip ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime