Turktime

Erdoğan'dan İnce'ye 'Haddini bil' çıkışı

"Bay Muharrem yolsuzluklardan bahsediyorsun." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen bizim yaptığımız yatırımlara kör müsün, görmüyor musun bu yatırımları? Adam tam kör. Adam soygunlardan bahsediyor, haddini bil." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan İnce'ye 'Haddini bil' çıkışı
Haberler / Siyaset
17 Haziran 2018 Pazar 19:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yenikapı'daki İstanbul Mitingi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle geldi. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. Alan girişinde Erdoğan'ı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve çok sayıda partili karşıladı.

Erdoğan alan girişinde karşılamaya gelenlerle sohbet ederek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Binali Yıldırım ise eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Çengelköy İskelesinden bindikleri vapurla Yenikapı alanına geldi. Eşiyle birlikte sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları

İstanbul, İstanbul... Aşkım, sevdam, yarim İstanbul... Leyla sensin Aslı sensin Şirin sensin gönülleri yakan kor ateş sensin İstanbul.

Osmanlı çınarı senin ilhamınla dallarını tüm cihana yaydı. Çanakkale'de Mehmetler senin için toprağa düştü.

Babalar Günü'nü tebrik ediyorum. Biz de en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz. Bu mübarek günde Rabbimden bize 24 Haziran akşamı bir bayram daha yaşatmasını niyaz ediyorum.

Böyle bir günde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz. 6 günümüz var. Buradan, bu muhteşem meydandan, İstanbul'un tüm ilçe ve mahallelerindeki kardeşlerimize en kalbi sevgilerimi yolluyorum. Bayramınızı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ramazan bayramınızın verdiği aşkla inşallah 6 günü başarılı bir şekilde sürdüreceğiz. Sonra Rabbimize diyorum ki, inşallah cumhurbaşkanlığı sistemini bizlerle, AK Parti ile güçlendir.


AK Parti temizliktir, AK Parti huzurdur, AK Parti mutluluktur. Biz bunu sağladık, başardık ve başarmaya devam ediyoruz.

'KÖR MÜSÜN? HADDİNİ BİL!'

Bay Muharrem, yolsuzluklardan bahsediyorsun. Sen bizim yaptığımız yatırımlara kör müsün, görmüyor musun bu yatırımları? Adam tam kör. Adam soygunlardan bahsediyor, haddini bil.



"YASSI ADA'YI DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASINA ÇEVİRİYORUZ"

AKM, 'Biz burayı yıkacağız' dedik, yıktık. Türkiye'nin bir numaralı opera binasını yapıyoruz. Aynı şekilde İSKİ'ye ait bir yer var. Ağa Camisi'nin dışında başka bir cami yok. Buraya bir de cami yapalım dedik. İstiklal Caddesi'nin çıkışına 5 bin kişilik bir cami yapılıyor. Altında da kitap, hat, ebru gibi şeyler de olacak. Ramazan'ın son günlerinde ikisini de gezdim. Ya biz dertliyiz, dertli. Bunların hepsi olacak. İstanbul'a yakışır olacak. 250 yıllık tarihi olan bir adım daha atıyoruz.

Rami Kışlasını da 7 milyon cilt kitaplık bir kütüphaneye çeviriyoruz. Şu anda devam ediyor. Biz yeniden İstanbul'u kültür, sanat noktasında merkez haline dönüştürüyoruz. Bunların şunu yapacağız dedi yok, sadece Tayyip Erdoğan'a hakaret ediyor. Kuleli Askeri Okulu'nu müzeye çeviriyoruz. İstanbul'da sikke müzesi kuruyoruz. Yaslı Ada'yı biz demokrasi ve özgürlükler adasına çeviriyoruz.


ELAZIĞ VE YASLI ADA YATIRIMLARI

Siz tarihe kendinizi affettiremeyeceksiniz. Bu adayı bu hale getiriyoruz. Burada uluslararası toplantılar yapacağız. Bu uluslararası camiada var, bizde yoktu. İlk adımı burada atıyoruz. Bay Muharrem ben laf salatası yapmıyorum, şunu yapıyorum de.

Bugün Elazığ'da bizim Millet Bahçeleriyle dalga geçiyor. Dün TOKİ'ye talimat verdim. 26 dönümlük yeri Elazığ'da Millet Bahçesi yapacağız. Bir şehitler anıtı da koyacağız. Biz icraat üzerine icraat yapıyoruz. Elazığ'ımıza da burası hayırlı olsun.

İSTANBUL'A YATIRIMLAR

Haliç'te bir bilim ve teknoloji merkezi kuruyoruz. Bilim ve teknoloji merkezimiz de Haliç Tersanesi'ni bilim ve teknoloji merkezi yapıyoruz. Hazırlıklar tamam, suratle yıkımı yapılacak ve bilim ve teknoloji merkezine dönüşecek. Avrupa'nın en büyük bilim ve teknoloji merkezi olacak.

Sağlıkta İstanbul'a çağ atlattık. 129 adet sağlık tesisi inşa ettik. 5 kat trilyon olan 14 sağlık tesisimizin inşaatı devam ediyor. 7 bin yataklı 2 dev şehir hastanesi yapıyoruz. Başakşehir Şehir Hastanesi 2 yıla kadar tamamlanacak. Sancaktepe Şehir Hastanesi de YPK onayında. 5 büyük Millet Bahçesi'ni hayata geçiriyoruz. Atatürk Havalimanı'nı Millet Bahçesi'ne dönüştürüyoruz. Central Park, High Park'tan daha büyük Millet Bahçesi. Central Park'ın 3,5 kat büyüklüğünde, bize bu yakışır.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Bu ay iki bayram var. Birinci bayramımızı yaptık. Haftaya pazar günü 24 Haziran seçim zafer bayramı. İstanbul 15 Temmuz sonrasında Yenikapı Ruhunu başlatan şehir. İstanbul meydanları Kudüs'ün, Halep'in sesi oldu. İstanbul mazlum milletlerin umudu oldu. İstanbul 'evet' dediyse Türkiye 'evet' demiştir.


Yeni bir seçime gün sayıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da biz bu yıkım ekibine hak ettikleri dersi verecek miyiz? Adamlar nereye gidiyorsa yıkımdan bahsediyorlar. Bunları yaptırmayacağız, bunları yıkacağız diye ağızlarından bir hayır kelime çıkmıyor. Bunların tek bir dikili ağaçları yok. Tek bir eseri de biz yaptık diyebiliyorlar mı?

Bunlar değil mi ilk uçağı yapan Nuri Demirağ'ın fabrikasını kapatan. Bunların işi gücü engel olmak. Çıkmışlar, meydanlardan bol keseden atıyorlar. Ortada bir eseriniz var mı? Bir iziniz var mı? Millet neye göre size destek versin? Millet söze bakar, sözü kimin söylediğine bakar, ona göre karar verir. AK Parti'nin 15 yıl boyunca Türkiye'nin her köşesinde izi var.

MİTİNGTEN NOTLAR

AK Parti tarafından Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilen “Büyük İstanbul Mitingi”ne katılacak vatandaşların alana girişleri saatler öncesinden başladı.

Mitingin gerçekleştirileceği alana konuşmaların yapılacağı dev bir platform kuruldu. “Büyük Türkiye Güçlü Lider İster” yazılarının yer aldığı platforma iki dev ekran yerleştirildi.


Ayrıca meydanın birçok yerine vatandaşların mitingi daha rahat takip etmeleri için dev ekranlar yerleştirildi, vinçlere hoparlörler takıldı. Alana “Büyük Türkiye Güçlü Lider İster” yazılı dev pankartla AK Parti ve Türk bayrakları da asıldı.


Güvenlik noktalarından alana girenlere AK Parti ve Türk bayraklarının yanı sıra su ve yağmurluk dağıtıldı. Öte yandan alanda sağlık görevlileri sedyelerle beklerken, alan dışında çok sayıda ambulans hazır tutuluyor. Vatandaşların ihtiyaçları için çok sayıda seyyar mescit ve tuvalet de alana kuruldu. Miting meydanı izdiham yaşanmaması için bariyerlerle kısım kısım ayrıldı.


Mitinge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım ile bakanlar ve milletvekili adayları katılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 18 Haziran 2018 Pazartesi 20:29
tarzan zor durumda, İYİ PARTİDEN BİLE OY İSTİYOR. BİR MİLYON OYUM OLSA BİLE BİRİNİ SANA VE SENİNKİLERE VERİRSEM dünyanın en rezil en adi insanı olayım. Yolsuzluklardan kaç tanesini incelemeye yanaştın. HİÇ BİRİNİ. HEPSİNİ KAPATTIN. Eşek bile aynı çukura iki kere düşmez.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime