Turktime

Erdoğan'dan CHP'li Pekşen'e Vatikan davası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Francis ile görüşmek için bağış yapıldığını iddia eden CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'e 100.000 liralık tazminat davası açtı.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan CHP'li Pekşen'e Vatikan davası
Haberler / Güncel
13 Şubat 2018 Salı 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erdoğan'ın avukatlarından Hüseyin Aydın, CHP'li Pekşen'e tazminat davası açılacağını duyurdu. Aydın, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"CHP milletvekilleri,  Sayın Cumhurbaşkanımıza iftira hususunda birbirleriyle yarışıyor. Mahmut Tanal’ın iftirasından sonra Haluk Pekşen de aşağılık bir iftiraya imza attı. Bunun hesabını yargı önünde verecek. Kendisi aleyhine bugün 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açtık."

CHP'li Pekşen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis ile görüşmek için Vatikan'a yüklü bir miktarda bağış yaptığını iddia etmişti. Vatikan Sözcüsü Greg Burke de iddiayı yalanlayarak "Bir devlet lideri Papa ile görüşmek isterse Papa kendisiyle görüşür" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime