Turktime

Erdoğan: İzmir'e suyu biz getirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan: İzmir'e suyu biz getirdik
Haberler / Siyaset
20 Kasım 2018 Salı 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"İstanbul'da evlerin muslukları hariç her yeri akıyordu" diyen Erdoğan, "İstanbul'a suyu biz getirdik. Haliç'ten çöp akıyordu. İzmir'in bile suyu yoktu. Onu da biz çözdük" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu. 

Burada Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere değinen Erdoğan, "Şurada fazla kalmadı, 4 ay sonra benim aziz milletim bu ülkenin düşmanlarına en büyük dersi sandıkta verecek. Vatansever bir topluluk olarak sandıkta milletle bütünleşmemiz, 31 Mart'ta bir başka olacak" ifadesini kullandı.

Temayül yoklamalarının sona erdiğini hatırlatan Erdoğan, adayların büyük ölçüde belirlendiğini, yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu.

'BUNLARI KÜLAHIMIZA ANLATIN'

Geçen günlerde 20 akademisyenin gözaltına alındığı Kavala operasyonuna da değinen Erdoğan, Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'yı Gezi eylemlerinin finansörü olmakla suçladı. 20 akademisyenin Kavala ile ilişkili olduğunu ifade eden Erdoğan, operasyona tepki gösteren uluslararası kamuoyuna "Bunlar kendi ülkenizde yapılsa feryat figan bağırırsınız. Bunları külahımıza anlatın" dedi.

'HALİÇ'TEN ÇÖP AKIYORDU'

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) devraldıklarında Haliç'ten çöp aktığını belirterek "İstanbul'da evlerin muslukları hariç her yeri akıyordu" dedi. Şehirde su sorunu yaşandığına dikkati çeken Erdoğan, "İstanbul'a suyu biz getirdik. Haliç'ten çöp akıyordu. İzmir'in bile suyu yoktu. Onu da biz çözdük. CHP'nin yarattığı tahribatı gidermek hamd olsun bize düştü" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime