Turktime

Dünya Gazetesi, 40 isimle yollarını ayırdı

Türkiye'nin tek ekonomi gazetesi olan Dünya'da bir süredir devam eden ekonomik kriz yerini büyük çaplı işten çıkartmalara bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
Dünya Gazetesi, 40 isimle yollarını ayırdı
Haberler / Medya
14 Eylül 2018 Cuma 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Medyaradar'da yer alan habere göre; Kriz dolayısıyla 3 aydır çalışanların maaşlarının ödenmediği gazete son yaşanan dolar kurundaki artış nedeniyle kağıt fiyatlarının artmasının ardından sayfa sayısını 24'ten 12'ye düşürdü.

Ardından da işten çıkartmalar için düğmeye basıldı. Aralarında Genel Yayın Yönetmen Yardımcıları İbrahim Ekinci ve Talip Aktaş ile Yayın Koordinatörü Özgür Taşpınar'ın da bulunduğu 40 ismin işine iki gün içerisinde son verildi.

Gazetede uzun bir süre daha maaşların yatmayacağı, işine son verilenlerin ise içerdeki maaşlarını ve tazminatlarını alamama korkusu yaşadıkları Medyaradar'a gelen bilgiler arasında...

Gazetenin 2008 Mayıs ayından bu yana Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Hakan Güldağ'ın yönetimin kendisinden talep ettiği tenkisat listesine karşı çıkarak görevinden ayrıldığı bir süre önce kulislere yansımıştı.

Güldağ yönetimin ısrarıyla yeniden görevine dönmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime