Turktime

Demirel'den küfür savunması

Başakşehir maçında yan hakeme dönerek küfreden Fenerbahçeli Volkan Demirel, "Bunlar kasıtlı şeyler değil, Türkçenin argosu. Bunları kovalamayalım, güzellikleri kovalayalım." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Demirel'den küfür savunması
Haberler / Spor
12 Şubat 2018 Pazartesi 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


 Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Başakşehir maçında yan hakeme doğru dönerek küfür ettiği iddialarına maç sonrasında yaptığı açıklamalarda cevap verdi. Volkan Demirel, "Sadece saha içerisinde konsantrasyondan ister istemez bir şeyler çıkıyor ağzımızdan ama bunlar kasıtlı ya da birine özellikle yapılmış şeyler değil. Özür dilenecek bir şey yapmadım" diye konuştu.

"KENDİ KENDİME SÖYLENDİM"

Başakşehir maçı sonrası karşılaşma içinde böyle şeyler olabileceğini söyleyen Fenerbahçe kaptanı Volkan, "Benim maç içerisinde söylediklerimin pek önemi yok. Maç içerisinde her futbolcu bunu kötü niyetli yapmıyor. Herkes kendi kendine bir şeyler söyler, ben de kendi kendime söylendim. Bunu kimse üzerine alınmasın. Kimseye karşı art niyetim yok. Sadece saha içerisinde konsantrasyondan ister istemez bir şeyler çıkıyor ağzımızdan ama bunlar kasıtlı ya da birine özellikle yapılmış şeyler değil.

"BUNLAR TÜRKÇENİN ARGOSU"

Yanlış bir sollama yapıldığında bir şey demiyor musun? Futbolun içinde var. Bunlar Türkçenin argosu. Bu söylediklerimi fazla uzatmayın, büyütmeyin. Futbolcunun ağzına kamerayı sokarsan bunu herkes söyler zaten. Bunları kovalamayalım, güzellikleri kovalayalım. Biz şu an Fenerbahçe camiası olarak mutluyuz. Bu galibiyetin üstünü örtmeyelim. Özür dilenecek bir şey yapmadım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı karşılaşmanın 90+3. dakikasındaki bir pozisyon sonrasında Volkan Demirel'in yan hakeme dönerek bir şeyler söylediği görüntüler sosyal medyada Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları tarafından paylaşıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime