Turktime

Cumhurbaşkanlığından 15 Temmuz paylaşımı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde simit, son zamla ekmekten daha pahalı hale geldi. 110 gramı 1.25 liraya olan simit, 120 grama çıkarılarak 1.50 TL'ye satılmaya başlandı. Zam öncesinde 1.25 TL'lik fiyatı ile ekmekle aynı fiyata satılan simit, zamlı fiyatıyla ekmekten daha pahalı hale geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Cumhurbaşkanlığından 15 Temmuz paylaşımı
Haberler / Medya
14 Temmuz 2018 Cumartesi 22:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesabından, 15 Temmuz şehitleri için video yayınlandı. Videoda "Bu vatanı hainlere bırakmam' diyerek, kahramanlık destanını bir kez daha yazdınız.Kapınız aralanır cennet köşelerine." ifadeleri kullanıldı.

ASLA UNUTULMAYACAKSINIZ

"Tüm şehitlerimize rahmet ve minnetle. Asla unutulmayacaksınız." başlığıyla hazırlanan videoda, bazı şehitlerin isim ve fotoğraflarına yer verildi.

Şehit yakınlarının acısının da yansıtıldığı videoda, şu ifadelere yer verildi:

"Şehitliği kendine uzak görüp, bir adım ötede Osman gibi o makama kavuşanlar vardır. Zalimin zorbalığına, 'dur' demek için gittiği yerde Mahmut gibi ölümsüzlüğe yükselen taze babalar vardır. Bir de Ayşe gibi iman dolu göğsünde çarpıp duran top ateşleriyle 'kurtuluş' çağrısına yürüyenler vardır. Ya da Türkan gibi Nene Hatunlar timsali vatan uğruna paletlerin altında eşinin kollarında göklere yürüyenler vardır. Muhammed Fazlı gibi iki gözünün nuru iki kızını bir ihanet kurşunuyla geride bırakanlar vardır. Bazen de Akın gibi 'çiğnense cihan, çiğnetmem yurdumu' diyerek geri dönmeyenler vardır. 'Bu vatanı hainlere bırakmam' diyerek, kahramanlık destanını bir kez daha yazdınız. Kapınız aralanır cennet köşelerine.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime