Turktime

Çarpışma'da büyük sır ortaya çıktı

Show TV'nin severek izlenen dizisi Çarpışma son bölümüyle izleyenleri yine ekrana kilitlemeyi başardı.Diziye Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak'ın sahneleri damga vurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Çarpışma'da büyük sır ortaya çıktı
Haberler / Medya
14 Aralık 2018 Cuma 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Reyting yarışında gerilerde başlayan Show TV'nin yeni dizisi Çarpışma'da gerilim giderek tırmanıyor. Daha önce görev yapan iki polis olan, ancak artık düşmana dönüşen Kadir ve Veli'nin geçmişindeki sırlar ortaya çıktı. Kadir ve Veli'nin birlikte yer aldığı sahnelerdeki oyunculuklar ise izleyenleri hayran bıraktı.


GEÇMİŞTE YAŞADIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma 13 Aralık Perşembe akşamı 4. son bölümüyle ekrana geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz'ın başrollerde oynadığı Çarpışma'nın son bölümünde Veli ve Kadir'in geçmişte yaşadıkları olaylar ortaya çıktı. Veli ve Kadir'in nasıl tanıştığı belli olurken, finalde ise Veli, Kadir ve Zeynep'e büyük bir oyun oynadı. Veli, kızını kaçırdığı Zeynep'i yanına çağırınca, ev hapsine mahkum olan Zeynep polisleri atlatıp kaçmayı başardı. Veli, Zeynep'e 'Kadir'i en sevdiğiyle vuracağım' dedi.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma son bölümde Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak'ın birlikte oynadığı sahneler nefes kesti. Adalı, Veli'yi onun için çok özel yer olan stada getirdi. Adalı stadı evi gibi gördüğünü Veli'ye söyledi. Veli, Adalı'ya hayatında biri olup olmadığını sordu. Adalı, biri olduğunu, ayrıldıkları ancak onu hala unutamadığını açıkladı.



UNUTAMADIĞI AŞKI OLDUĞUNU ANLADI

Final sahnesinde ise Zeynep'in evden kaçmasıyla Adalı onun peşine düştü. Veli'nin ona bıraktığı izlerle Adalı Zeynep'in ardından gitti. Adalı'yı silahıyla bekleyen Veli onu vurmak için hazırken kararından vazgeçip adamını vurdu. Adalı, Veli tarafından köşeye sıkıştırıldı Kızı Aylin'i kurtarmak için Veli'nin dediklerini yapan Zeynep aslında bilmeden Veli'nin tuzağına düştü. Zeynep'in Adalı'nın unutamadığı aşkı olduğunu anlayan Veli onu kaçırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime