Turktime

CHP'li Kuşoğlu Bakan Ağbal'a 'vergi dairesi patlamasını' sordu

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal'a Ankara Vergi Dairesi Başkanlığında meydana gelen patlamaya ilişkin soru önergesi verdi.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'li Kuşoğlu Bakan Ağbal'a  'vergi dairesi patlamasını' sordu
Haberler / Siyaset
8 Şubat 2018 Perşembe 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milletvekili Kuşoğlu verdiği soru önergesinde  Bakan Ağbal'a ''Yapılan incelemeler sonucu ne kadar hasar tespit edilmiştir? Mükelleflerin hak ve sorumlulukları ile ilgili aksamalar söz konusu olacak mıdır?'' sordu.

Kuşoğlu ayrıca Bakan Ağbal'dan ''Bakanlık olaydan sonra Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ve diğer çalışma yerlerinde çalışanların güvenliği konusunda ne gibi önlemler almıştır?'' bilgisini talep etti.

Kuşoğlu'nun Baklan Ağbal'ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde şu sorular yer almaktadır: 

- Yapılan incelemeler sonucu ne kadar hasar tespit edilmiştir?

- Mükelleflerin hak ve sorumlulukları ile ilgili aksamalar söz konusu olacak mıdır? 

-Bakanlık olaydan sonra Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ve diğer çalışma yerlerinde çalışanların güvenliği konusunda ne gibi önlemler almıştır?

Başkent Ankara’nın Çukurambar semtindeki Ankara Vergi? Dai?resi? Başkanlığı’nda meydana gelen patlama ile ilgili Ankara Valiliği’nin, Basın Açıklaması

“1 Şubat 2018 Perşembe günü saat 20.03’de Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Binası önünde meydana gelen patlamayla ilgili olarak yapılan incelemede, söz konusu patlamanın, bomba düzeneği kullanılarak gerçekleştirildiği yönünde bulgular elde edilmiştir.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimlerinin ortak çalışmasıyla, bölgedeki KGYS, PTS ve güvenlik kameraları görüntüleri incelenerek şüpheli erkek bir şahsın beraberinde getirdiği ve bomba düzeneği yüklü olduğu değerlendirilen bir çantayı, Vergi Dairesinin girişine koyduğu ve bomba düzeneğini hazırladığı tespit edilmiştir.”  

Tayfun ALTUNKAYNAK




 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime