Turktime

Beşiktaş, Vida için teklifleri bekliyor

Dünya devleri, Dünya Kupası'nda gösterdiği etkili performansla adından söz ettiren Domagoj Vida için Beşiktaş'ın kapısında
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş, Vida için teklifleri bekliyor
Haberler / Spor
17 Temmuz 2018 Salı 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın 30 milyon Euro'dan kapıyı açtığı pazarlıklarda Everton 17, Liverpool 18, West Ham 22 milyon Euro'ya kadar çıktı. Dört kulüp de Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'le fikir alış verişinde bulunurken henüz bir anlaşma sağlanmış değil. Bu arada Vida'nın tatile çıktığı belirtildi.

Kaleci Fabricio için de İngiliz ekibi Fulham'la sıkı pazarlıklar sürüyor. İspanyol kaleci için 5 milyon Euro öneren Fulham'dan 7 milyon Euro isteyen yönetim, daha yanıtı beklemeden "Teklifler var" diyerek istediği rakamı 8 milyona çıkardı.

Bununla beraber siyah beyazlılar Fulham'a kapıları tamamen kapatmak istemiyor çünkü eğer bu yıl yeni anlaşma olmazsa Fabricio sezon sonunda serbest kalacak. Negredo, Love, Mustafa, Orkan, Aras ve Lens için de teklifler olduğu ancak önerilen rakamların oldukça düşük olduğu için reddedildiği belirtildi. 1. Lig ekiplerinden Gazişehir'in de genç kaleci Utku'yu kiralamak istediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime