Turktime

Belhanda transferi için şok iddia!

FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Dursun Özbek döneminde yapılan Younes Belhanda'nın transferiyle ilgili ses getirecek açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Belhanda transferi için şok iddia!
Haberler / Spor
10 Şubat 2018 Cumartesi 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray'ın sezon başında Dinamo Kiev'den 8 milyon euro karşılığında transfer ettiği Younes Belhanda için 2-3 milyon euro kadar fazladan bonservis bedeli ödendiğini iddia etti.

Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Ayhan Yeşilbaş, "Belhanda'yı zamanında Galatasaray'a 5-6 milyon euro'ya getirebilirim demiştim. İyi bir pazarlıkla 5 milyon euro'ya ineceklerdi. Galatasaray daha sonra bu transferi 8 milyon euro'ya bitirdi. Aradaki 3 milyon euro'luk farkın ne olduğunu bilmiyorum. Menajere mi verildi, bilemem... Ben Belhanda için teklifimi Levent Nazifoğlu'na yapmıştım, bana herhangi bir cevap gelmedi. Yaklaşık 10 gün sonra 5 milyon euro'ya anlaştığım Belhanda, 8 milyon euro'ya, hatta menajere de verildiği konuşulan 1,5 milyon euro ile birlikte toplam 9,5 milyon euro'ya Galatasaray'a geldi." dedi.

Yeşilbaş ayrıca Belhanda'nın Galatasaray ile anlaşma aşamasındayken kendisine haber göndererek, "Beni Beşiktaş'a götür" dediğini de öne sürdü.

27 yaşındaki oyuncu, bu sezon şu ana kadar çıktığı 20 resmi maçta 2 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime