Turktime

Bayern silahlarını Beşiktaş'a sakladı

Şampiyonlar Liginde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bayern Münih, kritik maç öncesi Bundesliga'da oynadığı Wolfsburg maçında büyük bir rotasyona gitti.
ABONE OL
Abone Ol
Bayern silahlarını Beşiktaş'a sakladı
Haberler / Spor
17 Şubat 2018 Cumartesi 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


Şampiyonlar Ligi'nde 20 Şubat Salı günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bayern Münih, kritik maç öncesinde Bundesliga'da oynadığı Wolfsbırg maçına rotasyon kadrosu ile çıktı.

Bundesliga'da uzak ara lider durumda bulunan ve büyük bir futbol mucizesi şampiyonluğa uzanacak olan Bayern Münih, Wolfsburg naçında ideal 11'inden 6 oyuncusunu yedek kulübesinde tutarak maça başladı.

"WOLFSBURG MAÇI ÖNEMSİZ DEĞİL"

Bayern Münih'te Hummels, Boateng, Kimmich, Alaba, Müller ve Lewandowski Wolfsburg maçına yedek kulübesinde başlarken, 4 aydır sahalardan uzak kalan Thiago ise maça 11'de başladı.

Wolfsburg - Bayern Münih maçından önce soruları yanıtlayan Bayern Münih teknik direktörü Heynckes, "Beşiktaş maçı bizim için çok kritik ancak bu durum Wolfsburg maçının önemsiz olduğu anlamına gelmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

BAYERN MÜNİHLİ FUTBOLCULARDAN BEŞİKTAŞ YORUMU:

Hummels: "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı bilmek harika bir fikir. Şampiyonlar Ligi müziğini tekrar duymak için sabırsızlanıyoruz"

Arjen Robben: "Son dönemde nasıl bir hava yakaladığımızı ve aldığımız sonuçları herkes görüyor. Beşiktaş eşleşmesi gerçekten zor. Olağanüstü işler yaptılar"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime