Turktime

Bakireyken hamile kaldı

Kanada'da yaşayan 29 yaşındaki Lauren şu an bakire ama sperm donörü ile hamile kaldı. İşte Lauren'in inanılmaz hikayesi.
ABONE OL
Abone Ol
Bakireyken hamile kaldı
Haberler / Magazin
15 Şubat 2018 Perşembe 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kanada'da yaşayan 29 yaşındaki Lauren, herkesi hayrete düşüren bir durumla karşı karşıya. Lauren şu an bakire ama sperm donörü ile hamile kaldı ve Haziran ayında bebeğini kucağına alacak.

Ailesinin, arkadaşlarının ve doktorlarının tavsiyelerine karşı çıktı. Şimdi ise bakire bir anne olmayı dört gözle bekliyor. Genç kadın, hayatının sonuna kadar bakire kalmaktan mutlu olduğunu, bebeğinin bu beraberlik durumlarından kaçmasına yardım edeceğini umduğunu söyledi.


Lauren'in küçük yaşta yaşamaya başladığı ve hormonlarını ciddi biçimde etkileyen hipopitüitarizm adlı hastalık, bebek için de tehlike riski taşıyor.


'Hipopitüitarizm hastası olarak doğdum. Yani hipofiz bezlerim olması gerektiği gibi şekillenmedi. Vücudumdaki diğer salgı bezlerine doğru hormonal mesajlar yollamıyor. Tavşan dişli veya düz göğüslü olduğumu söyleyerek sataşırlardı okulda. Çocuklar farklılıkları görebilirlerdi. Bu sataşmaların birçoğu bugün bile sosyal anksiyete yaşamama sebep oluyor. Hayatım, ben de başkaları gibi görünmeye başladığımda şekillenmeye başladı.' Şimdilik bebekte herhangi bir sağlık sorunu görünmese de, ilerleyen zamanlarda annesiyle aynı sıkıntıları yaşama olasılığı hâlâ var.

Lauren, birileriyle beraber olmayı da anlamsız buluyor. Birkaç kez denemesine rağmen, 'kendisine göre olmadığını' fark edip, kendisine odaklanmayı seçtiğini söyledi.

Fakat hamile kaldıktan sonra, sırf nasıl olduğunu görmek için biriyle sevişmeyi birkaç kez aklından geçirdiğini de itiraf etti. Birkaç kez birileriyle öpüştüğünü, hepsinde de 'tuhaf ve karışık' hissettiğini, bunu bir daha yaşamak istemediğini de vurguladı.


Arkadaşlık siteleri de dikkatini pek çekmemiş. Bu sitelerde kendisine gönderilen mesajlardan sonra midesi bulanmış bütün erkeklerden resmen. Ama bütün bunlar bir yana, şimdiye kadar hormon sıkıntısıyla ilgili yaşadığı en büyük sorunu da hamilelikolmuş.


Ne olursa olsun, Lauren bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Fazlasıyla da mutlu ve kararının arkasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime