Turktime

Bahçeli'den Gül açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Bahçeli'den Gül açıklaması
Haberler / Siyaset
24 Nisan 2018 Salı 22:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 25 Nisan 2018 Çarşamba 07:47
bak hele, yapılanlar "çok sinsi" imiş. Yıllardır doğru dürüst bir kurultay yapmayan-yaptırmayan beyimiz aabisiyle kurdukları "çok sinsi" tuzakla ülkemi ve milletimi bölmeye kalkışırlarken tuzak ellerinde kaldı, şimdi "tedbirsiz tarlaya çıkan dolana dolana taş arar" misali IKINIP DURUR. De git işine be, yetti bu ülkeye yaptığınız zulüm. Valizi toplayın, tek yön uçakbiletini de cebinize koyun yoksa hesap günü yakın. Kaçmayıp mertçe hesap vermek "fıtratınızda yok".
 Misafir
 25 Nisan 2018 Çarşamba 05:58
AğırAbini seçtirmek için bütün hesaplar İYİ PARTİyi ve AKŞENERi safdışı bırakmak üzerine kurmuştunuz ağıraabinle birlikte. A.Türkeş senin ajan olduğunu çok daha önceden söylemişti, sırf yerine kimin geleceğini bilemeyeceğinden partiden attırmamıştı. Aabine her zora düştüğünde koltuk çıkıp sonra da numaradan muhalefet ediyordun, hem partiyi hem de gençleri pasifleştirdin. Kongre sahtekarlıklarıyla yerini korudun, temiz kongre yaptırmadın ama YOLUN SONU GÖRÜNDÜ. Geçmiş olsun...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime