Turktime

Ayşe Arman'dan müstehcen paylaşım!

Ayşe Arman eşi Ömer Dormen için yaptığı paylaşımla instagramın konusu oldu. Mumbai'de çalışan kocası Ömer Dormen'in dönüşü için hazırlık yapan Ayşe Arman bakın ne yazdı?
ABONE OL
Abone Ol
Ayşe Arman'dan müstehcen paylaşım!
Haberler / Magazin
14 Ağustos 2018 Salı 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ayşe Arman eşi Ömer Dormen ile olan mahrem hayatını zaman zaman açık etmesi ile biliniyor. Kocası ile olan cinsel hayatı konusunda ifşalarda bulunan Ayşe Arman bu kez yaptığı paylaşımla gündemde. Yurt dışında çalışan eşi için hazırlık yapan Ayşe Arman, müstehcen bir notla seksi pozunu paylaştı.

1896187_0_1534181433ZWVvK

Instagram sayfasına bu fotoğrafını koyan Ayşe Arman altına da şu satırları yazdı: -Biliyorum, hayatta bi sürü şey oluyor. Ama ben tek bi şeye kilitlendim. Bu hafta kocam geliyoooooo!!!!! Evi, ve atölyeyi ona hazırlıyorum. Eksikler vardı, elimden geldiğince tamamlamaya çalışıyorum. Bir gece de atölyeye atim onu diyorum :)))) Bu zalim dünyaya ve doların yükselişine bir tek AŞKLA direnilir.

1896187_1_153418143338el4

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime