Turktime

Aykut Kocaman: Geri döneceğim

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Trtspor'un canlı yayınına katıldı, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Aykut Kocaman: Geri döneceğim
Haberler / Spor
19 Eylül 2018 Çarşamba 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kocaman, geçen sezonun 3 Temmuz'dan daha zor ve yıpratıcı olduğunu belirtti.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Geçen sezonki süreç, 3 Temmuz'dan daha zordu, daha sıkıntılıydı. Çünkü o dönemde 3 temmuz'u yapanlara karşı bir güç birliği vardı. Zorluklara karşı direnme gücü vardı. Geçen seneki süreçte ise birbirimizin gözünü oyacak hale gelmemizdi. Taraftar bir tarafta, yönetim bir taraftaydı. Geçen seneki dönem benim adıma çok iyi değildi. Bu yüzden dinlenme sürecini uzun tutacağım daha sonra teknik direktörlüğe geri döneceğim."

"Bana yapılmasını istemediğmi başkasına yapmam"

"Teknik direktörlük için kimseyle görüşmedim. Etik olmaz. Milli Takım'ın şu anda çok önemli ve başarılı bir teknik direktörü var. Bir süre daha dinlenmeyi düşünüyorum. Transfer bu işin olmazsa olmazıdır. Bizim problemimiz verimsizklik. Bu oyuncular çok değerli oyuncular oldukları için alındılar. 10 oyuncunun 7'si ben gelmeden önce alınmıştı. Verimliliği sağlayamadık. Kazanan takımın, 8-9 oyuncusu birkaç sezon önceden kalan oyunculardı. Dolayısıyla önemli olan onları daha verimli hale getirmekti. esas olan düzen sağlamaktı. Bu olmadığı sürece hiçbir takım başarılı olamaz. 10 tane 15 tane de oyuncu gelse verimlilik kazanamıyor takımlar..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime