Turktime

Altın Zambak ödülleri sahiplerini buldu

İş, spor ve sanat dünyasın en iyilerinin buluştuğu İstanbul Altın Zambak Ödülleri, Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine ünlü isimler adeta akın etti.
ABONE OL
Abone Ol
Altın Zambak ödülleri sahiplerini buldu
Haberler / Medya
7 Aralık 2018 Cuma 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İş dünyasında en iyilerin bir araya geldiği Altın Zambak Ödül Töreni, 5 Aralık günü İstanbul Akatlar Kültür Merkezi' nde gerçekleşti.İhtişamlı gecede; iş, sanat, spor ve medya dünyasından birçok misafir ağırlanırken bu cemiyetlerdeki öncü isimlere de ödülleri teslim edildi.


SUNUCULUĞUNU ŞEBNEM SCHEFER YAPTI

5 Aralık Çarşamba günü Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ödül töreninin sunuculuğunu ünlü manken ve oyuncu Şebnem Schefer ile Gökay Kalaycıoğlu yaptı. Sanat, spor, iş ve medya sektöründe toplam 70 farklı kategoride ödülün verildiği gecede menajerliğini Gökçe Aktaş'ın yaptığı ünlü oyuncu Ece Pirim tam 4 farklı ödül verdi.



ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Enbe Orkestrası Behzat Gerçeker, Safiye Soyman - Faik Öztürk, Bülent Serttaş ve Gizem Karaca'ya ödüllerini veren Ece Pirim sunucu Gökay Kalaycıoğlu ile yeni bir projeye başladıklarının da müjdesini verdi.

Beşiktaş Belediyesi, TÜGİK ve Kral Pop'un sponsor olduğu görkemli ödül törenine; iş dünyasının yakından takip ettiği BossLife Dergisi'nin kurucusu Anıl Taşdemir de ödül alanlar arasındaydı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime