Turktime

Akademisyenlerle ilgili flaş gelişme!

Gözaltına alınan akademisyenlerden Hakan Altınay ve Yiğit Emekçi serbest bırakıldı. Yiğit Aksakoğlu ve Yusuf Cıvır tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Akademisyenlerle ilgili flaş gelişme!
Haberler / Güncel
17 Kasım 2018 Cumartesi 22:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, Anadolu Kültür A.Ş.'nin yöneticileri ile Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Betül Tanbay Tüten ve Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Turgut Tarhanlı'nın da aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı. Savcılık Asena Günal, Turgut Tarhanlı ve Bora Sarı'yı, dün adli kontrol şartıyla serbest bırakmıştı.

Bugün öğle saatlerinde Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Betül Tanbay, Sivil Toplum Geliştirme Derneğinden Hande Özhabeş ve Anadolu Kültür A.Ş. Genel Koordinatörü Meltem Aslan Çelikkan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Gözaltında tutulan Yiğit Emekçi serbest bırakıldı. Hakan Altınay da adli kontrolle serbest bırakıldı. Yiğit Aksakoğlu ve Yusuf Cıvır tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime