Turktime

3. havalimanı'nın adı ne olacak?

İstanbul üçüncü havalimanının adı ne olacak sorusuna twitter'dan iddialı sözlerle cevap veren Habertürk yazarı Sevilay Yılman, güvenilir bir kaynağından kesin bilgi aldığını belirterek "Üçüncü havalimanının adı Abdülhamid Han Havalimanı olacak" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
3. havalimanı'nın adı ne olacak?
Haberler / Medya
8 Eylül 2018 Cumartesi 19:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'da yapımı devam eden ve 29 Ekim'de açılışı yapılacak olan üçüncü havalimanının adının ne olacağı sorusu halen netlik kazanmadı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk yurtdışı uçuşun yapılacağı açılış sırasında açıklaması beklenen isim hakkında bugün ilginç bir iddia geldi.


Habertürk yazarı Sevilay Yılman, "güvenilir bir kaynaktan aldığım kesin bilgiye göre" diyerek üçüncü havalimanının adının Abdülhamid Han Havalimanı olacağını iddia etti.
İddiasını twitter'dan duyuran Yılman "Biraz önce güvenilir bir haber kaynağımdan İstanbul da yapımı devam eden yeni, yani 3.havalimanının adının kesin olarak Abdülhamit Han olduğunu öğrendim. Yani bundan sonra Üçüncü Havalimanı değil, Abdülhamid Han Airport diyeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime