Turktime

''Oğlum bak git'' çocuk sonunda konuştu

İnternette bir dönem tıklanma rekorları kıran "Oğlum bak git" videosunda temizlik işçisinin üstüne yürüyen Yasin Karaaslan yıllar sonra konuştu: Beni görenler "Oğlum bak git" diyor.
ABONE OL
Abone Ol
''Oğlum bak git'' çocuk sonunda konuştu
Haberler / Güncel
13 Şubat 2018 Salı 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


İnternette tıklanma rekorları kıran "Oğlum bak git" videosunda bir temizlik işçisinin üstüne yürüyen ve o dönem bu görüntüleriyle büyük tepki çeken Yasin Karaaslan yıllar sonra konuştu: "Çocukken yaptığım bir hataydı. Bu konuyla ilgili sürekli şaka yapılıyor. İşyerimde beni görenler 'Oğlum bak git' diyor."


TEMİZLİK İŞÇİSİNİN ÜZERİNE GİTMİŞTİ
2012 yılında internette tıklanma rekorları kıran, bu sözlerin yazılı olduğu tişörtler yapılan, aynı isimle bir film bile çekilen "Oğlum bak git" videosunda elindeki kemerle bir temizlik işçisinin üstüne yürüyen Yasin Karaaslan şimdi 22 yaşında. Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde videonun kayda alındığı tarihte 16 yaşında olan Karaaslan, belindeki kemerini çıkartarak belediyenin temizlik işçisi Selçuk Kahraman'ın üzerine yürümüştü.
Kısa süreli tartışmanın ardından Kahraman, elindeki süpürgeyle Karaaslan'ı darp etmişti.


VİDEODAN SONRA ÜNLÜ OLDU
Karaaslan, "Videodan sonra beni yolda görüp fotoğraf çektirmek isteyenler oldu. Çocukken yaptığım bir hataydı, bir daha asla yapmam. Şu an aynı olay başıma gelecek olsa konuşarak sorunu çözmeye çalışırım" dedi.


BENİ GÖREN, OĞLUM BAK GİT! DİYOR
Fabrikada çalıştığını da belirten Karaaslan "İşyerinde sürekli bu konuyla ilgili şaka yapıyorlar. Beni gören 'Oğlum bak git' diyor.

Arada sırada tekrar videoyu açıp izliyorum. Kendime çok gülüyorum" diye konuştu.


TEMİZLİK İŞÇİSİYLE YOLDA KARŞILAŞIYORDUK
Olaydan sonra 2 kez Selçuk abiyle yolda karşılaştık. Aramızda elbette ki bir kırgınlık var. Bakışıyorduk ama hiç konuşmadık.


SÜPÜRGE BELEDİYEYE İADE EDİLMİŞTİ
Temizlik işçisi Selçuk Kahraman hakkında, kemeriyle üstüne yürüyen ve tüm ısrarlarına karşın yanından ayrılmayan Yasin Karaaslan'ı darp ettiği gerekçesiyle 'kasten yaralama' suçundan 1.5 yıldan 3 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kahraman 740 lira para cezasına çarptırılıp hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Kahraman'ın olayda kullandığı süpürgenin ise Gölcük Belediyesi'ne iadesine karar verilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime